Belangrijke info

★ Gesloten tussen Kerst en Nieuw ★
Van 25 december 2018 tot en met 1 januari 2019 is BalanCirk gesloten. Op 2 januari zullen alle mails opnieuw behandeld worden. 

★ Sociale tarieven ★
Is het lidgeld voor jouw gezin te hoog of zijn er uitzonderlijke omstandigheden? Financiële drempels mogen geen reden zijn om niet deel te kunnen nemen. Neem zeker een kijkje op deze pagina of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken.

Spaghettidag BalanCirk - 8 december 2018

Ook dit jaar organiseert BalanCirk een spaghettidag. Deze is dit jaar gepland op zaterdag 8 december 2018 en gaat door in ontmoetingscentrum Catharina, Nicolaas Cleynaertslaan  z/n, 3500 Hasselt.

De dag zal in een thema gestoken worden en samen wordt het vast en zeker een gezellig samenzijn.


De keuken is 's middags en 's avonds geopend en serveert royale porties Italiaanse pasta op circuswijze gevolgd door een dessertje. Voor de liefhebbers is er op voorhand soep te verkrijgen tegen een democratische prijs.


Verspreid dus  het nieuws en kom met vrienden of familie langs. Zowel de steun maar vooral jullie betrokkenheid maken van BalanCirk een vereniging die leeft!


Gelieve jouw inschrijving te doen voor 25 november door het inschrijvingsformulier aan de docent terug te bezorgen of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitnodiging/inschrijvingsformulier kan je hier downloaden

Contact gegevens

Circusatelier BalanCirk vzw

Telefoon: +32 [0] 492 94 72 87
E-mail: info@balancirk.be
Website: www.balancirk.be
Facebook: @balancirk

© 2018 BalanCirk. All Rights Reserved. Designed By Koen Maryns